Story_Holiday2013_Wall2CropStory_Holiday2013_Wall2Crop

Home for the Holidays STORY

Environmental Design

STORY is a concept retail space that reimagines itself every 4-to-8 weeks, shutting its doors to redesign and merchandise the entire space to a new theme. 

The "Home for the Holidays" themed store was designed to evoke the feeling of walking through a contemporary loft—a home merchandised into sections dedicated to the gift recipient (for him, for her, for kids, for everyone). For what we call the "Story Wall," I wanted the customer to feel as if they could be looking out their window watching snow fall. The result is a mirror mosaic tile snowflake that shimmers as the customer travels the store. The sporadic shining of the scattered, smaller mirror gives the illusion of active snow fall.

Interior Design by j.d. bell, inc.

Story_Holiday2013_Wall6_MedStory_Holiday2013_Wall6_Med
hQBO5TFRVd_cq4JKs831LxzZcya UiCZmfxnefk5VC4ghQBO5TFRVd_cq4JKs831LxzZcya UiCZmfxnefk5VC4g
D50ljvU44MsLLJjYuxke_ctv9VkkLaSEx-LRCs_EuPAD50ljvU44MsLLJjYuxke_ctv9VkkLaSEx-LRCs_EuPA
Story_Holiday2013_3Story_Holiday2013_3
rS2Uy9FYsaW7qmw396_e25jWewCMc_MO_wu73FjnwJcrS2Uy9FYsaW7qmw396_e25jWewCMc_MO_wu73FjnwJc
Story_Holiday_3Story_Holiday_3

Making the Wall

PrintRDA_winnerbutton copyPrintRDA_winnerbutton copy